Öppettider: Mån – Fre 10.00 – 18.00 Lör 10.00 – 14.00 

 

Öronhåltagning

Hos oss på Anghems Guld i Falkenberg kan du ta hål i öronen på ett säkert och enkelt sätt. Vi använder Blomdahl Medical Ear Piercing, som är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Hålltagningsörhängena är inte bara vackra smycken – de är också utformade för att hålet skall läka på bästa sätt. Endast medicinska och hudvänliga material används. Därmed minimeras risken för allergiproblem. Du kan välja mellan flera olika typer av örhängen vid håltagningen; Medical Plastic, Golden & Silver Medical Plastic och Golden & Silver Titanium.Vi är 3 stycken i personalen som är certifierade i öronhåltagning så du behöver inte boka tid utan du kan komma in när det passar dig. Vi utför även dubbelhåltagning, då vi gör två hål samtidigt.

 

Pris:

309 kr 1 st hål inkl håltagning
459 kr 2 st hål inkl håltagning
+ Örhänge och tvättservetter, vi har flera olika modeller och färger att välja på!

Har ni några frågor om håltagning är ni välkomna att kontakta oss

Näshåltagning / piercing

Välkommen på drop in! Vi tre stycken här på anghems guld i falkenberg som är utbildade på Blomdahl Medical som utför håltagning i näsan.

Håltagningen sker med ett sterilt håltagningssmycke som sitter i en steril engångshållare. Denna är specialdesignad för näsan och har mjuka, rundade former. De delar som du kommer i kontakt med kommer direkt ur den sterila förpackningen. Vi är noga med att bara använda de allra säkraste materialen från Blomdahls.

Kostnad för näshåltagning: 459:- 

NÄR DU SKA TA HÅL I NÄSAN

Före näshåltagningen kommer du att få intyga att du har tagit emot ett skriftligt skötselråd, och att du godkänner villkoren i detta.

 

Villkoren är:

Jag är minst 18 år. Om inte, ska målsman godkänna villkoren.
Jag/minderårig är fullt frisk och har inte några åkommor som gör att man bör avstå från näshåltagning.
Efter håltagningstillfället är hålet i näsan mitt eget/min målsmans ansvar. Ett nytaget hål i näsan är ett litet sår. Därför är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt under läkningsperioden, så att det inte blir infekterat. Genom att följa skötselråden minimerar jag r samråd med hudläkare har Blomdahl utvecklat bevisat snälla smycken som passar.

Tjanster1
Tjanster2
Tjanste3
Tjanste4
Blomdahl
By Biehl
By Billgren
Caroline-Svedbom
Connoisseurs
DaCapo
Edblad
Emma Israelsson
Efva-Attling
EIK Barn
Fossil
Gense
Gynning Design
Georg Jensen
Georg Jensen Living
Gynning Jewelry
Kalas
Lily & Rose
Les Georgettes
Martin & Michael
Michael-Kors
Mockberg
O´Dwyer
Pandora
Pia & Per
Sandberg
SoBling
Schalins
Skagen
Snö of Sweden
Sweethearts
Thomas Sabo
Kreera web&design Logo